Disclaimer

Information on this blog is raw and sometimes unverified reporting straight from the road by teams. The event will issue a media release for any events requiring an official notification.

Note that links in blog entries are not maintained, so while a link may be verified to work on the day of publishing, this is not guaranteed beyond that day.

Saturday, October 6, 2007

Umicore: nog twee weekjes...

Nog twee weken en de race gaat van start. Daarom zijn we volop bezig met de laatste voorbereidingen. Hier alvast enkele foto's.

Thomas komt eraan met de zeer lichte velgen......om ze nog een beetje lichter te maken.Bart en Pieter testen de strategie voor de race.Kristof demonstreert met veel succes zijn skills in het dremel-kopjes-vervangen...en aan het stuur van onze veel te coole "utility vehicle".Wim zorgt ervoor dat alle kabels in de wagen in orde zijn......en laat zien wie de man is.Iske aan het werk.En zo was 's avonds de wagen weer wat meer afgewerkt. Elke dag vinden we nog wel iets dat beter kan. En tot de laatste dag zal de wagen beter worden. Dat we hier tijd voor hebben is een enorme luxe die veel teams niet hebben. Hieronder nog enkele mooie foto's van de wagen. Om ervoor te zorgen dat er geen enkel krasje komt op de kritieke punten is hij nog gedeeltelijk ingepakt met beschermfolie. Morgen mag je foto's verwachten zonder deze folie.De wagen presteert trouwens zeer goed onder de Australische zon. We hebben alvast zeer veel hoop op een hoge plaats in het eindklassement. Het vele testen heeft ervoor gezorgd dat we de wagen al zeer goed kennen. Als we mogen afgaan op wat we van andere teams horen zijn we één van de teams met de meeste testkilometers in de wielen. We willen daarom ook graag Circuit Zolder bedanken. Zonder al die kilometers zouden we helemaal niet staan waar we nu staan.
Om te vieren dat de wagen zo goed als af is en misschien ook omdat we de barbeque niet meer vonden zijn we vanavond uit eten gegaan in Darwin......om vervolgens met z'n allen naar de rugby te gaan kijken in de lokale Ierse pub, Shennanigans. De Australiërs moesten het onderspit delven tegen de Engelsen, tot grote spijt van vele "locals".We hebben de vriendelijke mensen van Kormilda College trouwens bedankt voor het 25 meter lange zwembad door hun spiegels te polijsten. De dingen deden hun werk - spiegelen - niet meer naar behoren. De Power-tools die Makita ons zowel in België als nu in Australië ter beschikking stelt bewijzen wederom hun diensten! Bedankt Makita!