Disclaimer

Information on this blog is raw and sometimes unverified reporting straight from the road by teams. The event will issue a media release for any events requiring an official notification.

Note that links in blog entries are not maintained, so while a link may be verified to work on the day of publishing, this is not guaranteed beyond that day.

Saturday, October 6, 2007

Twente: Niek Sanders vertelt

Vandaag staat in voorbereiding van de aankomende testen, die we volgende week gaan uitvoeren. Gisternacht was ik geƫindigd met het maken van de kabelboom die in de vleugel gelegd wordt. Aan het eind van de avond ging veel mis en langzaam, dus maar naar bed gegaan. Deze ochtend weer fris opgestaan en de kabelboom zat zo in elkaar. In de middag ben ik bezig geweest om de test van aankomende dinsdag in de puntjes voor te bereiden. Punten die voorbereid worden zijn: inventariseren wat we kunnen testen, planning maken, gereedschappen samenstellen, en randzaken zoals locatie en vervoer regelen. Ondertussen zijn alle teamleden inclusief het communicatieteam bezig om de auto af te maken. De carriers die onder de lenzen gelegd worden wordt afgemaakt. (zie foto)

De mannen van elektronica zijn bezig om de laatste printjes af te maken. De voorbereidingen worden getroffen voor de volgwagens. Zo is het hele team druk tot laat in de nacht om de auto ver genoeg af te krijgen voor de test. Het is merkbaar binnen het team dat iedereen zich realiseert dat de druk nu flink hoog is. Er is nog steeds niemand uit de slaapzaal gezet, dus het gaat nog goed hier. We gaan de komende dagen tot de race hard ons best doen en hopen voor het beste resultaat.

Groeten Niek