Disclaimer

Information on this blog is raw and sometimes unverified reporting straight from the road by teams. The event will issue a media release for any events requiring an official notification.

Note that links in blog entries are not maintained, so while a link may be verified to work on the day of publishing, this is not guaranteed beyond that day.

Tuesday, October 16, 2007

Twente: Elkin Coppoolse vertelt

Een dag uit velen, waarbij ik in de war ben welke dag het nou precies is. Goed, een dinsdag waar we gaan testen! Dat is iets waar we met het Solar Team naar verlangen en graag aandacht aan willen besteden. Om half 7 in de ochtend, na een korte slaap van ongeveer 4 uurtjes, mochten we opstaan van Niek (hoofd testen) en kort ontbijten om vervolgens ons naar de werkplaats te begeven. Daar waren nog mensen aan het werk om de laatste dingen voor het testen af te ronden. Het begint normaal te worden dat er nog mensen aan het werk zijn in de ochtend, het gaat nu al weken zo, ikzelf mocht daar ook enkele keren aan geloven.

Goed, we mochten ze aflossen en ze konden rustig gaan slapen! Wij namen het werk verder over en gingen verder met het lenzensysteem met de laatste aanpassing voor de race. Dit duurde echter langer dan gewenst en de tijd gaat dan veel te snel als je bezig bent. Half 3 stond de auto op de kar en kon er gereden worden, voor mij was de testdag voorbij omdat enkel Mark in de middag de auto zou gaan besturen. Morgen werd mij dan verteld… Goed, er zijn “gelukkig” nog veel meer dingen die moeten gebeuren en daar ging ik mijzelf voorbereiden op de keuring van donderdag met het maken van tekeningen. Thuis gekomen vond ik daar 2 smerig vermoeide mensen die nog niet geslapen hadden en zich nog tegoed deden aan een heerlijk biertje, hebben ze geen slaap nodig ofzo? Goed, ik werk verder en ga verder met de inrichting van het konvooi en ik heb nog even de nodige slaap ingehaald. In de avond verder met de werkzaamheden en de test van morgen voorbereid. De auto zal morgen dan zeker gaan rijden wanneer ik hem mag gaan besturen! Half 2 al? Aii, half 7 op, we gaan weer snel naar het luchtbed in de scouting hal om daar de nodige rust te pakken!

Dat alles over de dag… Verder wordt het zeker spannend en is dat voelbaar in het team dat we de stress voelen. We hebben het gelukkig nog steeds leuk met elkaar en houden de teamband zeker in stand! We merken wel dat dag en nacht op elkaars lip zitten soms vermoeiend is en dan vallen er verkeerde woorden af en toe. Ondanks dat is het zeker nog een enorm gaaf teamproject en zetten we een enorm mooie auto neer waar veel teams jaloers op zijn (volgens velen…)! Nog enkele dagen en dan zijn we van start en daar hebben we stiekem met z’n allen veel zin in!