Disclaimer

Information on this blog is raw and sometimes unverified reporting straight from the road by teams. The event will issue a media release for any events requiring an official notification.

Note that links in blog entries are not maintained, so while a link may be verified to work on the day of publishing, this is not guaranteed beyond that day.

Friday, October 19, 2007

Umicore: Umicar Infinity is door de scrutineering!

Donderdag stond de eerste belangrijke afspraak voor de Panasonic World Solar Challenge op het programma: scrutineering. Dit houdt in dat alle wagens tot in het fijnste detail gecontroleerd worden. Er wordt gekeken of alles veilig en volgens de regels is.Na verschillende tests gedurende meerdere uren werd de Umicar Infinity goedgekeurd. De wagen voldoet aan de regels en mag deelnemen aan de WSC. We kregen onder andere onze officiƫle sticker voor op de wagen.Na het scrutineeren werd de wagen teruggebracht naar Hidden Valley, waar er nog enkele rondjes getest werd voor de kwalificatie zaterdag.

Vanavond was het team uitgenodigd op een receptie in het "Parliament House" in Darwin. Dit was meteen een heel mooie kans om eens bij te praten met de collega's van andere teams. We merken duidelijk dat de spanning bij iedereen begint te stijgen en dat er meer en meer gespeculeerd wordt...Over twee dagen begint de race.