Disclaimer

Information on this blog is raw and sometimes unverified reporting straight from the road by teams. The event will issue a media release for any events requiring an official notification.

Note that links in blog entries are not maintained, so while a link may be verified to work on the day of publishing, this is not guaranteed beyond that day.

Wednesday, September 12, 2007

Twente: Elkin Coppoolse vertelt

Vandaag weer een nieuwe dag in de vroege ochtend, althans, het was al snel half 12 toen ik wakker werd. Gisteravond een poolparty gehouden waarbij met z’n allen in het zwembad werd gedoken. Veel plezier voor iedereen alleen was het jammer dat ik de bob zou zijn voor deze avond. De avond vorderde snel en al snel was iedereen redelijk tot aardig beschonken en kreeg ik steeds minder zin met de groep nog naar het centrum te gaan. Helaas was het dan om half 12 zover dat iedereen toch echt nog naar het centrum van Darwin wilde. Ik had het redelijk gehad en besloot niet meer te gaan. Echt te midden van de vreugde zou het voor mij ook niet meer echt worden en een goede slaap is ook niet verkeerd, zo dacht ik dan. Ik het laatste biertje wat nog over was gedronken en zeker van genoten om vervolgens in bed te gaan liggen. Hmm, een filmpje kijken, dat is zeker een goed plan. Ik de laptop voor me en heb een 1,5 uur lekker nog een filmpje gekeken terwijl de rest zich tegoed en teveel deed aan alcohol in het centrum (Coen en Bas waren ook nog achtergebleven, ik was niet alleen). Daarna de nodige slaap proberen te pakken waarbij ik natuurlijk nog even wakker moest worden van al het lawaai wat iedereen produceerde toen ze thuiskwamen maar toch lekker geslapen. Zoals ik al zei was ik dus veel te laat wakker en de rest van de dag besteed aan lezen en voorbereiden van hetgeen komen gaat in de komende week waarbij de auto gaat komen. In het zwembad een vergadering belegd en daarbij de dingen op een rijtje gezet. Zo gaat een dag snel voorbij en is het snel weer avond waarbij je op een dag weinig hebt gedaan en ik toch heerlijk genoten heb van de omgeving, de zon en de gezelschap. Vanavond nog bij Mat (de deeltijd student die internet voor ons gaat fixen) langs geweest om te kijken hoever hij ermee was. Nog bezig om het een en ander op te zetten maar vanavond moet het dan toch echt gaan werken.

Eindelijk kunnen we dan gebruik gaan maken van het langverwachte internet met een leuke constructie hier in de buurt. Dan kunnen we de mail weer op orde brengen en elkaar weer wat beter bereiken. Zo lekker eten en vanavond opruimen want morgen komen de jongens van de scouting die gebruik willen maken van de locatie, zo gaat dat elke donderdag maar dan houden wij het hier tenminste ook mooi schoon . Morgen gaan we met het hele team naar een natuurpark en moeten we vroeg uit de veren, half 7 ongeveer omdat ze ons om 7 uur op komen halen om te vertrekken. Hoe dat was lezen we morgen wel weer.