Disclaimer

Information on this blog is raw and sometimes unverified reporting straight from the road by teams. The event will issue a media release for any events requiring an official notification.

Note that links in blog entries are not maintained, so while a link may be verified to work on the day of publishing, this is not guaranteed beyond that day.

Monday, September 17, 2007

Twente: Just another day...

Ook voor ons als mediateam is er de laatste dagen eigenlijk nog weinig te beleven. Er heerst inmiddels een wat ongeduldige werksfeer, waarin we ons zoveel mogelijk proberen voor te bereiden op wat straks komen gaat, hopelijk snel, zodat ook wij weer aan het werk kunnen. Dus richten we ons maar op het maken van artwork, redactioneel werk, veel lezen en weblogs voor het Solar Team updaten...

Gisteren hebben we geprobeerd het historische stadsdeel van Darwin, voornamelijk Port Darwin, in beeld te brengen, althans wat er nog van over is na Japanse bombardementen in de WOII en Cylcone Tracy. Het beloofde een mooie wandeling langs een deel van de kust en zeker wel de mooiste plekjes van de stad, die een indrukwekkende geschiedenis met zich meedraagt, waar op het eerste gezicht weinig van is te zien. Maar in combinatie met de beelden van vorige week een goed begin voor onze eerste aflevering van Solar Report Australia. Om de 'drukte' van deze dag maar af te sluiten met een lange wandeling over het strand bij ondergaande zon en een heerlijke bbq van gamba's...ben benieuwd wat we vandaag gaan eten, want ik moet koken met Tom.

Het wachten, zoals iedereen hier, is voor ons echter niet alleen op de auto, maar ook nog eens op onze teamgenoten Gijs en Joey, die samen met Martin en Jasper inmiddels al het halve continent hebben doorkruist, waar we best jaloers op mogen zijn, om alles waarvoor we tijdens de race geen tijd meer hebben vast te leggen. Als het goed is zijn ze inmiddels in de buurt van Tennant Creek en komen ze morgen aan in Darwin.

Vandaag hebben we, ik kijk zo om me heen, nog niet zo heel veel gedaan. Ik ben vanmorgen maar alleen gaan hardlopen, over het strand richting Rapid Creek, aangezien het overgrote deel Solar Team nog voor pampus lag. Morgen is the big day...hopen we dan maar.

--Bram Arntzen