Disclaimer

Information on this blog is raw and sometimes unverified reporting straight from the road by teams. The event will issue a media release for any events requiring an official notification.

Note that links in blog entries are not maintained, so while a link may be verified to work on the day of publishing, this is not guaranteed beyond that day.

Wednesday, September 19, 2007

Nuon: Weer aan de slag in Darwin

Hallo allemaal ! Weer even een berichtje van de kapitein vanuit het tropische Darwin. We zijn inmiddels alweer twee dagen aan de slag hier en hebben ons oude 9:00 tot 23:00 ritme weer opgepakt. We zijn hier goed terecht gekomen op Nightcliff Primary School, een basisschool met 500 leerlingen. Na een warme ontvangst (in de zin van vriendelijk dus..) hebben we hier een fijne shed (schuur)gekregen met alles wat we nodig hebben, en een kantoortje met airco. Ook komen er natuurlijk veel geinteresseerde scholieren hier een kijkje nemen.

IMG_2276
IMG_2278
IMG_2280
IMG_2281

De eerste dag hebben we alle noodzakelijke leveranciers gevonden zoals een bouwmarkt en een electronica specialist. Ook hebben we allemaal een abonnement op de sportschool of het zwembad genomen zodat we binnenkort in conditie komen voor de race. Met name de coureurs natuurlijk, maar ook voor de andere teamleden wordt dit belangrijk.

IMG_2265

Naast het klussen aan auto en konvooi moet nu natuurlijk ook de was gedaan worden. Voor het koken kunnen we gelukkig af en toe gebruik maken van een mooie BBQ.De appartementen zijn vrij eenvoudig maar er is alles wat we nodig hebben, en we brengen toch het grootste deel van onze tijd door op Nightcliff.

We werken nu toe naar de road permit vrijdagmiddag. Dan zal iemand van de Australische voertuiginspectie komen kijken of onze auto ook voor de Australische openbare weg veilig genoeg is. Aanstaande zondag wordt spannend, want dan zullen we voor het eerst gaan testrijden in de Australische zon !