Disclaimer

Information on this blog is raw and sometimes unverified reporting straight from the road by teams. The event will issue a media release for any events requiring an official notification.

Note that links in blog entries are not maintained, so while a link may be verified to work on the day of publishing, this is not guaranteed beyond that day.

Wednesday, September 19, 2007

Twente: Stefan Halsema vertelt

De dag begint voor mij meestal een uurtje later dan voor de anderen omdat die in de rij staan voor de badkamers. Nou ja, zo praten we dat dan weer recht. Nu is het nog even wachten op de transportbox en tot die er is zal ik het er ook van nemen ook. Ik vind het best een rare situatie nu na al die maanden absurde uren gemaakt te hebben maar het leven van een vakantieganger went snel.

Verder kwamen de maatjes die de route gingen verkennen vandaag terug. Zij hebben het traject gereden met een nieuwe huurauto waarvan we de motorkap al snel open hadden gemaakt om te kijken of de accu en dynamo door de Twan en Stefan keuring heen zouden komen. Dat bleek allemaal in orde te zijn.

Een paar dagen genoten we met volle teugen van de afwezigheid van ons pakketje zoals je kan lezen in de andere weblogs. Maar vandaag begint het toch wel erg te jeuken om weer eens iets te doen. Gelukkig hoeven Twan en ik ons niet te vervelen want wij kunnen aan de slag met software omdat we daar alleen een paar laptopjes voor nodig hebben. Dit creƫert best wel een vreemde toestand omdat de helft van het team verplicht vakantie moet houden terwijl Twan en ik aan het werk moeten. Soms kan ik de verleiding dan niet weerstaan om een duik in het zwembad te nemen. En ik ben dan ook nog steeds op zoek naar een oplossing om met mijn computer het zwembad in te kunnen gaan.