Disclaimer

Information on this blog is raw and sometimes unverified reporting straight from the road by teams. The event will issue a media release for any events requiring an official notification.

Note that links in blog entries are not maintained, so while a link may be verified to work on the day of publishing, this is not guaranteed beyond that day.

Thursday, September 20, 2007

Umicore: Het team is goed aangekomen in Australië!

Na vier dagen stilte hebben we eindelijk een internetconnectie hier in Australië. Dankzij de supervriendelijke mensen van Kormilda College -de school waar we verblijven- kunnen we jullie op de hoogte houden van wat er hier allemaal gebeurt.Op zondagavond hebben we met veel pijn in het hart afscheid moeten nemen van onze liefjes, familie en vrienden. Vervolgens zijn we vanuit Brussel -over Frankfurt en Signapore- naar Darwin gevlogen. Op dinsdagmiddag zijn we toegekomen in Kormilda College. Deze middelbare school stelt ons tot aan de start van de race voldoende kamers en bedden ter beschikking. Daarnaast kunnen we zeker niet klagen over het prachtige uitzicht en het heerlijk frisse zwembad. De studenten van Kormilda zullen ook deelnemen aan de World Solar Challenge, maar dan wel in een klasse voor oudere wagens.Woensdag en donderdag zijn we volop aan de slag gegaan om zoveel mogelijk zaken reeds in orde te brengen. Onder het motto "No worries mate!" werden al een garagebox en andere praktische zaken geregeld. We hebben ook onze eerste twee volgwagens in ontvangst genomen. Dankzij de sponsoring van LeasePlan en Toyota zullen we hier niets tekort komen op het gebied van volgwagens.Het team stelt het goed. We zijn al gewoon aan het warme en vochtige klimaat. Het tropische Darwin is heel mooi, al hebben we nog niet echt de tijd genomen om de stad te verkennen. Morgen worden de wagen en ons werkmateriaal geleverd en kunnen we beginnen om de Umicar Infinity rijklaar te krijgen.

Vanaf nu zullen we hier op zeer regelmatige basis foto's en verhalen plaatsen.

Greetings from Australia!

No worries, mate!