Disclaimer

Information on this blog is raw and sometimes unverified reporting straight from the road by teams. The event will issue a media release for any events requiring an official notification.

Note that links in blog entries are not maintained, so while a link may be verified to work on the day of publishing, this is not guaranteed beyond that day.

Sunday, September 30, 2007

Umicore: Sfeerbeeldjes!

Ondertussen zitten we bijna twee weken in Australië. We weten van horen zeggen dat sommige thuisblijvers er graag hadden bijgeweest en daarom bij deze enkele sfeerbeeldjes. Zo kan iedereen zich een beetje inleven in het land van de warmte, de rare accenten, de no-worries-mate, die leuke vliegen die nauwelijks bijten, de zonsondergangen,...

eerst en vooral enkele foto's van ons verblijf, Kormilda College. We hebben hier een aantal kamers in het gastenverblijf van de school. zoals je op de volgende foto links kan zien kijken we uit op het rechte stuk van het race-circuit van Hidden Valley, waar de kwalificaties voor de race zullen plaatsvinden.We hebben natuurlijk de grootste Belgische vlag die we konden dragen meegenomen. Deze hebben we zo gehangen dat iedereen ze kan zien vanop het race-circuit. Met veel dank aan André François!De mensen van Kormilda zijn zeer vriendelijk voor ons. Niet alleen mogen we gebruik maken van hun kamers en internet, daarnaast koken ze ook voor ons en hebben ze speciaal voor het Belgische Solar Team een enorm zwembad gegraven! Bij deze temperaturen kan een verdiende duik al eens deugd doen.Vandaag zijn we volop aan het voorbereiden geweest voor de race. Een deel van het team heeft zich beziggehouden met een verkenningstocht.Joos en Koen hadden meteen door dat 3000 km lang kan duren, ook al ga je heel hard. Daarom zijn ze al volop aan het testen welke zetels we best kunnen installeren in de volgwagens.Daarnaast moet er natuurlijk veel gekocht worden om tijdens de race niets tekort te komen. Hier alvast een foto van één van deze strooptochten.Tijdens het terugrijden merkten we dat het hier blijkbaar verboden is om met brommers op de weg te rijden.En als laatste: Bart en Niels met een digitale paddestoel.Groeten van onder de zon!